hurtig-levering

Hurtig levering

billig-fragt

Billig fragt

sikker-betaling

Sikker betaling

FAQ

På denne side finder du svar på de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet i forbindelse med vores produkter.

For at lave din eller en andens birth chart, skal du bruge fødselstidspunktet.

Fødselstidspunktet skulle gerne stå på personens fødselsattest, eller andre papirer fra hospitalet vedrørende fødslen.

Man kan gratis bestille oplysningerne gennem rigsarkivet, så vi anbefaler at du besøger deres hjemmeside og læser mere herom.
Du kan besøge rigsarkivets hjemmeside her: https://www.sa.dk/
En birth chart (også kaldet fødselshoroskop eller natal chart) er et astrologisk kort over hvordan planeterne i solsystemet stod placeret ved din fødsel. Den beskriver hvilke stjernetegn planeter står i, om der er bestemte vinkler mellem planeterne (kaldet aspekter) samt hvilke huse som planeterne står i. Alle disse komponenter afslører brudstykker af din personlighed, og danner tilsammen et billede af dine behov, tendenser og ønsker. Din birth chart er helt unik for dig, da himmellegemerne flytter på sig fra minut til minut.
På vores shop-side vælger du plakatdesignet og farven på plakaten. Du angiver herefter navn, fødselsdag, fødeby og klokkeslæt for fødslen, for den person som du ønsker at skabe en birth chart poster for. Vi bruger informationerne om fødslen til at generere birth charten, som vi herefter printer på plakaten sammen med navnet.
Du har to valgmuligheder ift. fragt. Hvis du vælger at få pakken sendt til nærmeste pakkeshop nær din adresse er fragten gratis. Hvis du vælger at få pakken sendt hjem til din hoveddør koster fragten 15 kr.
Din plakat sendes til tryk inden for 1-2 hverdage, og herefter er leveringstiden på 1-5 hverdage. Så fra at du afgiver din bestilling, kan du forvente at modtage din ordre på 2-6 hverdage.
Vi tilbyder i øjeblikket ikke rammer til plakaterne.
Vi tager i øjeblikket kun imod Visa og Mastercard.
Vores plakater printes på 235 g kvalitetspapir fra HP. Du kan selv vælge om du ønsker mat-, eller satin papir, som har lidt mere glans.

Papiret er FSC-certificeret, som er en non profit mærkeordning til træ og papir, der sikrer, at der ikke fældes flere træer end der plantes ved produktionen af papiret. De beskytter også dyr og planteliv i deres skove, og sørger for at der er gode arbejdsforhold for arbejderne i skoven.

Vores emballage er også FSC-certificeret, og pakkefyldet er bionedbrydeligt.
Alle designs er lavet af Anne og Marina, som er skaberne af Cosmic Bound.
Eftersom at vores birth chart plakater er specialfremstillede til den enkelte kunde, kan vi desværre ikke acceptere returvarer eller tilbyde tilbagebetaling, medmindre din plakat ankom beskadiget.
Alle klager for beskadigede eller defekte plakater skal ske inden for en uge efter modtagelsen af Cosmic Bounds plakater. Klager sendes til hello@cosmic-bound.com
Når du har lagt din bestilling hos os, kan den ikke ændres.
Du kan altid kontakte os via mail på hello@cosmic-bound.com.
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 48 timer!