hurtig-levering

Hurtig levering

billig-fragt

Billig fragt

sikker-betaling

Sikker betaling

Copy of FAQ

 

SPØRGSMÅL 1
Hvad gør jeg hvis jeg ikke kender mit fødselstidspunkt?
___

For at lave din eller en andens birth chart, skal du bruge fødselstidspunktet. Man kan gratis bestille oplysningerne gennem rigsarkivet, så vi anbefaler at du besøger deres hjemmeside og læser mere herom.

Du kan besøge rigsarkivets hjemmeside her: 
https://www.sa.dk/da/brug-arkivet/bestil-oplysninger-om-dig-selv-rigsarkivet/bestil-foedelsstidspunkt/

SPØRGSMÅL 2
Hvad er en birth chart?
___

En birth chart (også kaldet fødselshoroskop eller natal chart) er et astrologisk kort over hvordan planeterne i solsystemet stod placeret ved din fødsel. Den beskriver hvilke stjernetegn planeter står i, om der er bestemte vinkler mellem planeterne (kaldet aspekter) samt hvilke huse som planeterne står i. Alle disse komponenter afslører brudstykker af din personlighed, og danner tilsammen et billede af dine behov, tendenser og ønsker.

SPØRGSMÅL 3
Hvordan fungerer det?
___

På vores shop-side vælger du designet og farven på plakaten. Du angiver herefter navn, fødselsdag, fødeby og klokkeslæt for fødslen, for den person som du ønsker at skabe en birth chart poster for. Vi bruger informationerne om fødslen til at generere birth charten, som vi herefter printer på plakaten sammen med navnet. 

 

SPØRGSMÅL 4
Hvad koster fragt?
___

Fragten er gratis på alle ordrer og der er ingen minimumsbeløb.

SPØRGSMÅL 5
Hvor lang er leveringstiden?
___

Din plakat sendes til tryk inden for 1-2 dage, og herefter er leveringstiden på x dage. Så fra at du afgiver din bestilling, kan du forvente a tmodtage din ordre på x-x dage.

SPØRGSMÅL 6
Medfølger der ramme?
___

Vi tilbyder desværre ikke rammer på nuværende tidspunkt.

SPØRGSMÅL 7
Hvilke betalingsmuligheder tilbyder i?
___

Vi tager imod følgende Visa, Mastercard, MobilePay.

SPØRGSMÅL 8
Hvilken slags papir bruger i?
___

Vores plakater printes på 235 g mat papir, som egner sig rigtig godt til plakater, da der ikke kommer genskin på papiret.
SPØRGSMÅL 9
Hvem har skab illustrationerne?
___

Alle designs er lavet af Anne eller Marina, som er skaberne af Cosmic Bound. Vi har udviklet vores eget software til at genere jeres unikke og kosmiske fingreaftryk.